Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Paul van Veen stelt zich voor


Mijn Naam is Paul van Veen en ik ben getrouwd met Ingrid.

In 1950 ben ik geboren in Amsterdam en heb daarna in Amstelveen gewoond. Na het trouwen zijn wij verhuisd naar de kop van Noord Holland, eerst in Grootebroek daarna naar Wognum en uiteindelijk in Hoorn. Daar wonen ook onze kinderen en kleinkinderen.

Wij hebben een camper, daar hebben wij een heleboel landen mee bezocht, de camper staat nu achter ons huis en daar rijden wij mee naar Nederland naar onze kinderen, ons 2e huisje is altijd bij de hand.

Ik heb 41 jaar bij ABNAMRO gewerkt, daar een heleboel functies bekleed en mij opgewerkt als laatste baan facilitair manager van het hoofd kantoor langs de ring in Amsterdam.

Bij ABNAMRO heb ik de gehele catering begeleid, nieuwe contracten gemaakt, daarna heb ik evenementen gefaciliteerd, WTT tennis in Ahoy, met klanten naar Ajax toen de bank sponsor was en jaren klanten ontvangsten georganiseerd in diverse locaties in Nederland.

Koken zit in mijn bloed en ik ben ook vinoloog, heb jaren de wijnen ingekocht voor de bank.

Sinds 2017 wonen wij in Spanje. Eerst in Albir en eind februari 2021 zijn wij verhuisd naar La Nucia.

ik zing in het Shantykoor en ben sinds 2018 secretaris van de club los Holandeses. Mijn vrouw doet aan beeldhouwen bij de club..

Terug naar de Club/Het bestuur