Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Het clubhuis


Het clubhuis bevindt zich in de wijk Barranco Hondo op de Plaza Justus 1 (genoemd naar Justus Philips die het financieel mogelijk heeft gemaakt om in 1976 de bouw van het centrum waar zich nu het clubgebouw bevindt te realiseren) in de gemeente L'Alfàs del Pi.

Vanuit de gemeentes La Nucia en L'Alfàs del Pi is het clubhuis gemakkelijk te vinden door de duidelijke, door de twee gemeenten, kosteloos aangelegde bewegwijzering. Dat bewijst maar al te goed hoe onze aanwezigheid door deze twee gemeenten wordt gewaardeerd.

Het beschikt over een zwembad, 2 Jeu de boules banen, een ruimte met 2 biljarts, en de gelegenheid om een dart pijltje te gooien. Ook is alles aanwezig om een lezing of voordracht te kunnen houden. Alles onder het genot van een drankje en een hapje in de uitgebreide horeca faciliteit. Alle andere afdelingen (behalve de wandelclub) hebben domicilie in het clubhuis. De bibliotheek voor alle leden bevindt zich in een bijgebouw.

De Horeca van de club wordt gerund door het barteam onder de bezielende leiding van Aad Stolk en Marco Hoeflaak. Zij verzorgen naast de dagelijkse kleine kaart regelmatig themamiddagen en avonden zoals mosselavonden, stamppotavonden en barbecuemiddagen. Daarnaast verzorgen zij bij speciale gelegenheden zoals Pasen, vader- en moederdag en kerst vaak een buffet of diner.


Aad StolkMarco Hoeflaak


Ook worden er 2 x per week verse maaltijden gekookt die desgewenst in het clubhuis genuttigd kunnen worden of worden afgehaald.

Openingstijden van het clubhuis

zaterdag t.m. donderdag

10:00 - 18:00 uur
(laatste ronde:  17:30)

,,

keuken open van 10:00 tot 16:00

vrijdag

10:00 - 24:00 uur

,,

keuken open van 10:00 tot 22:00 uur

 


Hieronder een impressie van onze faciliteiten. Klik op de foto om hem te vergroten.