Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Biljart


Wil je meer weten over het ontstaan van de subclub biljart? Klik hier.

De biljartvereniging "biljartclub77" is actief op de Hollandse club "Los Holandeses" en heeft jaarlijks ongeveer 30-35 leden. De biljartclub heeft als doel om sociale contacten te bevorderen.

De biljartclub beschikt over 2 in goede staat bevindende biljarts in een eigen biljarthoek van de Hollandse club. Om lid te kunnen worden van de biljartclub dien je eerst lid te zijn van de Hollandse club "Los Holandeses". Aanvullend op het lidmaatschap van deze club kan je lid worden van onze biljartclub voor slechts 20 Euro per jaar.

Indien je lid bent mag je gratis deelnemen aan de Libre-competitie op maandag van 10:00 tot 14:00 uur, aan de biljartinstuif op donderdagmorgen van 10:00 tot 14:00 uur en aan de drieband competitie op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. 

Ternooien

Pentathlon - laatste woensdag van november
Libre - Laatste woensdag van januari
3 banden - laatste woensdag van februari

Op de andere dagen en tijdstippen mag je vrij biljarten op de klok. De biljartclub organiseert daarnaast enkele toernooien waaronder het Libre toernooi, het driebanden toernooi en het Pentathlon toernooi. Voor alle toernooien en competities zijn leuke prijzen beschikbaar.

Wil je meer informatie over het biljarten of onze vereniging, vul dan het contactformulier in.