Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Jos de Bruijn stelt zich voor

Ik ben op 10 februari 1949 in Den Haag geboren en toen ik 10 was zijn we voor het werk van mijn vader naar Utrecht verhuisd, waar ik nog steeds woon met mijn vrouw Willeke. Wij hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

Ik heb een financieel-economische en gedeeltelijke rechtenopleiding. Ik ben veertig jaar werkzaam geweest in de ziekenhuiswereld op het gebied van financiën en organisatie. Eerst in een ziekenhuis, daarna bij de organisatie die de tarieven vaststelde voor ziekenhuizen en verpleeghuizen. De laatste twintig jaar ben ik actief geweest bij het ondersteunen van de medisch specialisten, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandig ondernemer.

Wij hebben in 2002 ons eerste appartement gekocht in Benidorm waar Willeke in de wintermaanden ging werken als doktersassistente en medisch pedicure. Ik pendelde die jaren op en neer. Na 3 jaar hebben we het appartement ingeruild voor een huis in La Nucia en sinds twee jaar wonen we vanaf eind september tot begin april in Albir. De overige maanden verblijven we in ons appartement in Utrecht. Ook trekken we er op uit met onze camper.

We zijn al vele jaren lid van Club Los Holandeses en door de vele mensen die we in die tijd hebben leren kennen, was het een goed moment om me beschikbaar te stellen voor het bestuur.

Terug naar de Club/Het bestuur