Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Joke Niestadt stelt zich voor


Mijn naam is Joke Niestadt en woon sinds mei 1995 aan de Costa Blanca.

Voordat ik naar Spanje verhuisde had ik echt een hele leuke baan.

Ik werkte op het hoofdkantoor van de Bijenkorf als secretaresse van de afdeling Sales Promotion. Het was een leuke en creatieve baan, alles had met de opmaak van de winkels en de etalages van alle filialen (toen 6) van dit grote concern te maken. 

Na een paar jaar in Spanje, ben ik in september 1999 lid geworden van deze vereniging en heb mij direct aangesloten bij het evenemententeam.

Niet veel later was er door het uiteenvallen van de redactie van de Brug, niemand die dit ging overnemen, ik ben daar toen zonder enige ervaring ingestapt. ‘s Zaterdags ging ik mee met de wandelclub en sinds een aantal jaar organiseer ik nu de wekelijkse wandelingen.

Er werd toen ook gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij de carnavalsvereniging de “Diepklovers”. Daar heb ik dingen gedaan, die ik nooit verwacht had om ooit te doen, het was een geweldige tijd!

Canasta vind ik ook heel leuk en daarom heb ik met Willeke de Bruijn deze afdeling in 2018 opgestart, met best wel veel leden. Daarnaast beheer ik ook de Facebookgroep van de Club los Holandeses.

Waarschijnlijk kennen de mensen mij ook wel van de kerstmarkt of andere markten; niets doen is voor mij geen optie, ik hou ervan om bezig te zijn! 

 

terug naar De club/Het bestuur