Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Gerry Officier stelt zich voor.

Ik ben Gerry Officier, geboren op 15 februari 1948  in Almelo als het oudste  meisje in een gezin van 3 kinderen. Een fijne jeugd met goede herinneringen.
Op mijn 25e ben ik verhuisd naar Groenlo in de Achterhoek, een mooi stadje waar ik 42 jaar gewoond heb. Hier zijn mijn 3 prachtige zonen geboren.
Al snel werd ik in Groenlo betrokken bij de oprichting van een vrijwilligersorganisatie. Het werd een grote club met bijna 100 vrijwilligers. Hier heb ik 15 jaar verschillende bestuursfuncties bekleed. 
In Groenlo ben ik getrouwd met Joost Officier. Joost heeft ook 3 zonen, dus we werden een groot en druk gezin. 
In Groenlo had ik ook mijn beroep als lerares weer opgepakt, maar ik wilde meer. Ik wilde weer studeren en op mijn 40e studeerde ik af:  een studie gerontologie/ maatschappelijk werk én een specialisatie geheugentrainer/ coach voor 50 plussers aan de Universiteit van Nijmegen.  Ik heb 25 jaar trainingen, gastlessen en lezingen gegeven over dit prachtige onderwerp  en heb ik mensen met persoonlijke geheugenproblemen mogen begeleiden. Ook in Spanje deel ik nog graag mijn kennis en ervaring hierover. 

Sinds 2013 wonen we met veel plezier in Spanje en zijn we lid geworden van Club Los Holandeses. Wat me direct aantrok in de club was de openheid van mensen en de gemoedelijke sfeer en dat vind ik nog steeds zo. 
In 2017 ben ik door de leden gevraagd mij als voorzitter kandidaat te stellen en deze  taak vervul ik nu nog steeds met veel plezier.
Ik vind het sociale aspect van onze club een groot goed:  elkaar ontmoeten, je eigen taal spreken, helpen en geholpen worden, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe activiteiten ontdekken. Ik zie het dan ook als mijn taak om hier veel aandacht aan te schenken.

Terug naar de Club/Het bestuur