Nederlandse mensen
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Fred Dörr stelt zich voor

 

Ik ben op 19 januari 1951 geboren in Rotterdam en heb daar tot mijn 9de jaar gewoond. Vervolgens heb ik in Nieuw Loosdrecht, Weesp en Hoofddorp gewoond. Uiteindelijk kwam ik 30 jaar geleden weer terug in Rotterdam.

In mijn werkzame leven ben ik na een technische opleiding in de logistieke dienstverlening terecht gekomen en heb de grootste tijd daarvan doorgebracht op de luchthaven Schiphol. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij één van 's Nederlands grootste scheepswerven in Gorinchem.

Na mijn pensionering hebben wij 3 jaar lang in onze camper door heel Europa gereisd en hebben besloten ons huis in Rotterdam in te ruilen voor een Chalet in Drenthe. Al vanaf het eerste camperjaar kwamen wij telkens 's winters in Benidorm terecht en de verblijfsduur werd steeds langer. Inmiddels verblijven wij in een appartement in Albir. De zomer echter zijn wij altijd in Nederland.

Wij kwamen in contact met de Club Los Holandeses omdat er bij het Shantykoor een accordeonist werd gezocht en mijn vrouw Annelies bespeelt dit instrument al vanaf haar jeugd. Ik ging mij geleidelijk bezig houden met het verbeteren van de geluidsinstallatie en heb uiteindelijk deze website gemaakt.

Terug naar de Sitemap