Los Holandeses
Dé Nederlandse club aan de Costa Blanca

Fred Mahler stelt zich voor

Ik ben geboren in 1958 in Rotterdam en ben getrouwd met Linda. Na de lagere school, 2 jaar HAVO en de koks/kelners opleiding te hebben gedaan, heb ik de Middelbare Hotel School in Tilburg met een diploma afgerond. Aansluitend heb ik mijn militaire dienst vervuld, lichting 79/4.

Daarna heb ik 5 jaar gewerkt als directeur in een hotel, en ben vervolgens voor mezelf begonnen, samen met Linda, in café “de Tros” in Rotterdam, bij de centrum weekmarkt. Na dit 15 jaar gedaan te hebben werd Linda ziek en hebben we de zaak verkocht. 

Ons idee was altijd al om naar Spanje te gaan en dit is dus door de ziekte van Linda in een stroomversnelling gekomen. In 2001 zijn we hier aangekomen en heb ik vanaf dag 1 al gelijk werk gehad. Heel veel verschillende banen, o.a. appartementen Siroco, lang parkeren op het vliegveld, boten verhuur, tuinman, thuiszorg, catering en nu in hotel Moli te L’Alfaz del Pi.

Toen we hier aankwamen zijn we gelijk lid geworden van de club om zo contact te hebben met andere Nederlanders, vrijwel gelijk in het barteam geholpen, in evenemententeam, jublileumcommissie en bij de reisafdeling aan de slag gegaan, en nu dus al sinds 2016 in het bestuur van Club Los Holandeses.

Mijn persoonlijk motto is: “Wat kan ik voor de club doen in plaats van, wat kan de club voor mij doen?".

Terug naar de Club/Het bestuur