HENRIĖT IN GESPREK MET

 

HET BAR TEAM

Het nieuwe barteam dat 1 januari 2012 in Club Los Holandeses aan de slag gaat, stelt zich hierbij aan u voor.

Aad Stolk is in Rotterdam geboren op 14 april 1960. Hij heeft één broer, doorliep de lagere school en woonde tot zijn 27e in Rotterdam.

Hij was 10 jaar administratief medewerker bij het Rotterdams Nieuwsblad en 4 jaar verkoper in een fotozaak in de Alexanderpolder. Vanaf 1987 woonde Aad in Hardinxveld-Giessendam, waar hij met twee collega's een café-discotheek dreef, en vervolgens een eigen eetcafé begon "De Kleine Beurs".

Nadat hij deze verkocht had, heeft hij een boekhouddiploma behaald en een baan gekregen op een administratiekantoor, waarbij hij nog 2 dagen in de week in café "De Drie Snoeken" werkte tot 1 oktober 2011/

Drie jaar geleden is Aad met Ruud en Arie op vakantie mee naar Spanje geweest. Het beviel hem zeer en hij is toen direct lid geworden van Club Los Holandeses. Daarna bleef hij een geregelde bezoeker als hij naar Spanje kwam. In oktober 2010 heeft hij gesolliciteerd bij Club Los Holandeses en tussen maart en juni van dit jaar was dan eindelijk de kogel door de kerk.

Marco Hoeflaak is in Hardinxveld-Giessendam geboren op 27 juni 1969 en groeide op met 2 zussen. Dit jaar verloor hij zijn moeder en zus.

Marco doorliep de lagere school en de LTS, waarna hij de opleiding vliegtuigbouwer volgde bij de Fokker Bedrijfsschool. Dit vak heeft hij 11 jaar uitgeoefend. Van jongs af aan is Marco daarnaast in de horeca werkzaam geweest en dat heeft hij 25 jaar gedaan.

Marco leerde Aad kennen als klant in diens café, en hij hielp Aad sinds 2000 in zijn vrije uren in "De Drie Snoeken". De laatste 12 jaar was hij werkzaam bij TNT-post en moest hij wegens de bekende reorganisatie ander werk gaan zoeken. Toen Aad hem in die tijd vroeg mee te gaan naar Spanje om samen de bar van Club Los Holandeses te gaan runnen, heeft hij meteen "ja" gezegd.

Beide heren zijn op dit moment met een intensieve cursus Spaans bezig in Alicante, 4 weken lang, 5 dagen per week, 4 uur per dag. Het wonen in Spanje zien zij helemaal zitten en zij geven aan met veel zin te willen gaan beginnen om op die manier de club een flinke "push" te geven, het niveau van diverse zaken op te schroeven, en vooral een plezierige en gastvrije sfeer te scheppen.

Om een beeld te krijgen van wat de leden zelf graag willen is in deze Brug een invulformulier gevoegd. Marco en Aad hebben een positieve en actieve instelling en vragen de leden hen de kans te geven hun idealen waar te maken.

 

       Terug naar Henriėt in gesprek met